Volgende week wordt de eerste editie van de Europese vakbeurs ‘The Unmanned Systems Expo’ (TUSExpo) gehouden in het World Forum, Den Haag. TUSExpo is gericht op de gehele snelgroeiende markt van onbemande systemen en zal de commerciële en civiele toepassingen tonen op het gebied van onder meer veiligheid, landbouw, industrie, wetenschap, entertainment en natuurbescherming.

TUSExpo 2015

TUSExpo zal naar verwachting 3.500 internationale bezoekers trekken en bestaat uit een conferentie en een vakbeurs. Tijdens de TUSExpo die van 4 tot en met 7 februari gehouden wordt kun je in contact komen met vele internationale bedrijven die gespecialiseerd zijn in onbemande systemen. tusexpo-drones-februari-vakbeurs-2015tusexpo-drones-februari-vakbeurs-2015

Exposanten TUSExpo

TUSExpo biedt 62 exposanten van zowel nationale als internationale komaf. Onder de Nederlandse exposanten zijn onder andere branchevereniging DARPAS, Aerialtronics, Kamer van Koophandel, Gemeente Den Haag en Brandweer Nederland aanwezig. Onder de internationale exposanten vindt je onder andere Chinese drone fabrikant DJI, het Amerikaanse Airware en Unmanned Systems Technology uit Engeland.

Conferenties

Tijdens TUSExpo krijg je inzichten in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onbemande systemen waaronder drones. De vakbeurs biedt je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en interessante conferenties bij te wonen. Om de conferenties bij te wonen betaal je 300 euro en dien je je vooraf te registreren.

TUSE Zones

TUSExpo is verdeeld in verschillende TUSE Zones. In deze TUSE Zones kom je onder andere in contact met de TUSExpo Media partners en Universiteit partners van TUSExpo. Naast de partners van TUSExpo vind je een 'Live demonstratie zone' en de 'Congress Zone' waar je conferenties kunt bijwonen. TUSExpo biedt ook de mogelijkheid om in contact te komen met de exposanten in de 'Meeting Zone'. tusexpo-zones-meeting-vakbeurstusexpo-zones-meeting-vakbeurs

Inschrijven

Tot en met 3 februari 2015 kun je je gratis inschrijven voor TUSExpo 2015 vakbeurs. Aan deelname aan de conferenties zijn kosten verbonden. In de tarieven wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere bezoekers en studenten.

0 Reacties

    Plaats een reactie