Tim Bradshaw, werkzaam voor de Financial Times als tech-correspondent vanuit San Fransico, onderzoekt of de aanschaf van een drone van rond de 50 euro het geld waard is. Voor zijn vergelijking met duurdere modellen gebruikt hij de Hubsan X4 en de Synma X5C drones.

De test

Om te onderzoeken of een drone die voor minder dan 100 euro te koop is ook daadwerkelijk je geld waard is, ging Tim Bradshaw op zoek naar 2 budget drones. Hij kwam uit bij de Hubsan X4 H107C (adviesprijs €99,99) en de Synma X5C (adviesprijs €50,00), beide relatief goedkope drones uitgerust met een camera. Hij bekijkt zaken als vliegtijd, accuduur en kwaliteit van de video opnames. Benieuwd naar de conclusie van Tim? Check het filmpje!

Tim Bradshaw

Bradshaw brengt al meer dan 10 jaar verslag uit over alles op het gebied van technologie, zoals gadgets, apps, elektronica, games en meer. Voor hij in 2012 voor de Financial Times naar San Francisco vertrok om daar aan de slag te gaan als tech-reporter, was hij bij dezelfde krant correspondent op het gebied van Digitale Media in Londen. San Francisco is voor Tim Bradshaw de ideale uitvalsbasis met het oog op Silicon Valley, waar vooraanstaande bedrijven als Google en Apple zijn gevestigd.

1 Reacties

  1. canton

    De Synma X5C heb ik ook gehad voordat ik de Phantom kocht als het goed is ligt die ergens hier in het bos :-) is een leuke drone voor te beginnen maar absoluut niet te vergelijken met de Dji drones

Plaats een reactie