Morgen start de eerste dag van de Europese vakbeurs 'The Unmanned Systems Expo' (TUSExpo) in het World Forum, Den Haag. De vakbeurs wordt van 4 tot 7 februari gehouden en zal naar verwachting 3.500 internationale bezoekers trekken. De beurs staat volledig klaar om morgen zijn deuren om 10:00 uur te openen. drones_nl_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expo.

Op de beursvloer

Drones.nl heeft de kans gekregen om alvast een kijkje te nemen op de beursvloer waar nu nog enkel lege stands staan. De beurs beloofd vele interessante exposanten; zo zijn er al stands te zien van bekende drone fabrikanten als DJI en het Nederlandse Aerialtronics. Of zij nog opmerkelijk nieuws gaan onthullen blijft even afwachten tot morgen. Uiteraard gaat Drones.nl uitgebreid verslag doen van de beurs en conferentie.

Voorproefje

Ursusursus_drone_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expoursus_drone_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expoPolitiepolitie_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expopolitie_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expoBrandweerbrandweer_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expobrandweer_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expoAvionicsavionics_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expoavionics_tusexpo_vakbeurs_the_unmanned_systems_expo

Conferentie programma woensdag 4 februari

Om 10:30 uur start in de conferentie zaal 'Yangtze' de eerste conferentie van TUSExpo en deze wordt geopend door Pieter Hermans van Jakajima. In de ochtend conferentie spreken verder Lucas van Oostrum (Aerialtronics), Jesse Kallman (Airware), Yannick Levy (Parrot) en Gretchen West (DroneDeploy). De rest van de dag kun je in de conferentie zalen 'Africa', 'Asia' en 'Antartica' verschillende conferenties bijwonen.

World Forum, Den Haag


TUSExpo wordt gehouden in het World Forum, Den Haag aan het Churchillplein 10.

0 Reacties

    Plaats een reactie